Bästa pluggställena

Här listar jag mina favorit platser att plugga på i Falun! 😀

dalarnamedia-wilhelm_rejnus___linus_flodin-3

  • Biblioteket! Lugnets biblioteket är väldigt rymligt, det är fräscht och en av skolans stoltheter. Där kan man ha grupprum, schyssta platser runt omkring hela bibblan och det finns även ett café. Ja just  det, Starbucks maskinen! 😉 Den gör det väldigt värt att ta sig dit!  Personalen hjälper gärna till med att hitta information. Det finns böcker som man kan låna på plats och självklart låna med sig hem. Kolla där innan du köper kurslitteratur!!
  • Wayne’s café! På Wayne’s i stan är det perfekt att sitta och plugga. Köpa en god kaffe och sätta sig i soffan eller någon fåtölj på övervåningen är supermysigt. Sätt på en bra spotifylista med pluggmusik och försvinn in i din lilla bubbla! Dem har öppet till 19 🙂
  • På sommaren är det supermysigt att ta med en filt och sätta sig vid någon av sjöarna, bor du vid britsen är kålgården supermysigt. Bojsenbeach eller nere vid slussen! Få lite solsken, ta med picknick och slå flera flugor i en smäll. I stan kan man även sätta sig vid ån eller kanske kristineparken! Håll ut våren kommer snart;)
  • Bor du i någon av studentbostäderna finns det oftast gemensamma hyror man kan ”hyra”. På kasern finns det rum på varje våning och Britsen har flertal rum på bottenvåningen. Brigarden har mysiga balkonger som inte bara är kalas att äta frukost på utan även plugg!
  • Golvet! På golvet blir man oftast mer kreativ, det är platsen utan hinder och du kan sprida ut dig utan dess like! Ibland är det bra att slå ut allt och bara försöka få en översyn på vad man egentligen håller på med. Kanske flashcards eller skriver ett manus?

Men kom ihåg det bästa plugget, är det som blir gjort 😉

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s