Framtidsplaner!

2015-08-30 21.39.55.jpg

Att välja utbildning är svårt men framtidsplaner drömmer man ju gärna om! Mina framtidsplaner har utvecklats och ändrats väldigt mycket sedan jag började studera på högskolan. Jag ser att jag blivit betydligt mer öppensinnad och inte bara är i ett ”make big money” tänk!

När jag pluggade på gymnasiet ville jag i princip bli känd, vem vill inte det? Haha, jag ville sitta och mysa i morgonsoffan på TV4 och gör sketcher som jag gärna ville medverka i själv. Jag vill fortfarande gärna jobba med sketcher, men också mycket annat! Att studera film och tv-produktion har öppnat många möjliga framtidsmål för mig. Jag vill gärna arbeta kreativt och vara med i skapande processen.

Mitt mål är inte att make big money längre utan det är att få jobba med någonting som jag tycker är sjukt roligt, och få tjäna pengar på det. Det är väl en ganska bra deal? Sen kanske vägen dit är lång och krokig men det är ju det som gör det spännande.

Jag skulle jättegärna arbeta som producentassistent eller liknande i början på min karriär, sedan förhoppningsvis få jobba som producent eller idékläckare;) Tror inte det är en erkänd yrkesroll ännu så jag tänker paxa den.

Så min yrkesframtid är förhoppningsvis inom TV-produktion med inriktning på nöje och som det ser ut nu så skulle jag trivas bra i Sverige som bas men att göra produktioner utomlands vore superkul!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s