En dag i min utbildning

När man läser film och tv-produktion ser dagarna väldigt olika ut. Vi är just nu mitt under produktionsveckor för en kurs i flerakameraproduktion. Då får vi göra olika inspelningar och har bland annat fått göra en produktion utav teateruppsättningen av Måsen på Dalateatern.

Vi håller på att göra musikvideos nu med band så som John Lindberg Trio. Det är verkligen hur kul som helst! Här är lite bilder från inspelningen med Marigold. Det var så sjukt rolig inspelning! Låten är riktigt bra med 😉 Jag fick vara fotograf denna gången. Fördelen med detta är att vi verkligen får våra egna roller och arbetsuppgifter, men också med stor variation! Det finns verkligen utrymme att lära sig allt från att redigera till att kunna sköta ljus och regissera.

Den största delen av utbildningen är praktisk och vi har olika former av produktioner nästan ständigt. Det är allt ifrån egna kortfilmer, musikvideos, dokumentärt och live-inspelningar. Jag lovar att posta slutresultatet av videon så fort den är publicerad! Can’t wait 😀

/Sofia
DSC_0031 DSC_0067 DSC_0075 DSC_0093 DSC_0112 DSC_0135 DSC_0149 DSC_0155

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s